"Sanayi Doktora Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanan projeler için düzenlenen imza töreni 24 Ocak 2019 tarihinde TÜBİTAK Feza Gürsey Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Tören, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımıyla gerçekleşti. Törene desteklenmeye hak kazanan iki projemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Uğur Sezerman, Prof. Dr. Güldal Süyen ve Prof. Dr. Mustafa Serteser katıldı.

Tören sonunda beş sene boyunca 15 doktora öğrencisine burs vereceğimiz ve doktora sonrasında mezunlara üç sene boyunca istihdam desteği sağlayacağımız projelerin sözleşmelerini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin teslim aldı.

Son güncelleme tarihi: 21/02/2019