Acıbadem Üniversitesi Araştırma Projeleri Ofisi’nin düzenlediği “Avrupa Birliği Çerçeve Programları Semineri”, 6 Ekim 2017 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Seminere TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Teşvik Programları Koordinatörü Ebru İmamoğlu, Sağlık Alanı Ulusal İrtibat Yetkilisi Ayşe Özge Gözay ve Marie Sklodowska Curie Bursları Ulusal İrtibat Yetkilisi Selcen Gülsüm A. Özşahin konuşmacı olarak katıldı. Üniversite akademisyenlerinin de katıldığı seminer sonunda, soru-cevap oturumu ile merak edilen konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Son güncelleme tarihi: 13/06/2019