TÜBİTAK 2232-Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı kapsamında Prof. Dr. Güralp Onur Ceyhan’ın yürütücüsü olduğu projeye destek

Üniversitemiz Pankreas Kanseri Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Güralp Onur Ceyhan’ın yürütücüsü olduğu, Münih Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ekin Demir, üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit İnce, Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Sezerman, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanıl Kocagöz ve üniversitemiz Pankreas Kanseri Araştırma Merkezi Sorumlusu Dr. Elif Sever’in araştırmacı olduğu bütçesi 2.6 Milyon TL olan “Deciphering and targeting Neural Invasion in Pancreatic cancer” başlıklı proje TÜBİTAK 2232-Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı kapsamında desteklendi.Ayrıca proje desteği olarak 4 yıl boyunca 3 doktora öğrencisine aylık 4.500 TL’lik burs sağlandı.Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023