TOEIC Bilgilendirme Toplantısı Üniversitemizde Gerçekleşti

Dünya genelinde 160’dan fazla ülkede 14 binden fazla kurumda geçerli olan kariyer odaklı  TOEIC iş İngilizcesi testi, birçok kişi tarafından dil yetkinliğini kanıtlamak için tercih ediliyor. Acıbadem Üniversitesi, Anadolu Yakası’nın ilk TOEIC test merkezi oldu. İşe alım süreçlerinin de ilk basamağında yer alan İngilizce yeterliliğinin önemli bir kriter olması nedeniyle TOEIC İş İngilizcesi Becerilerinde Global Pasaport (Test of English for International Communication) Bilgilendirme Toplantısı 19 Şubat tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

ETS Global  Akademik Programlar ve ELT Yöneticisi Zeynep Oğul, üniversitemiz öğrencilerine test süreçleri hakkında  bilgiler verdi. Toplantı sonunda öğrencilerimizin merak ettiği sorular yanıtlandı.

Haber Tarihi: 26/02/2024

Son güncelleme tarihi: 26.02.2024