Tıp Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Osman Hatipoğlu’nun yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Osman Hatipoğlu’nun yürütücü, Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Alpay Özcan’ın danışman olduğu, Üniversitemiz Biyomedikal Görüntü Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde çalışmaları yürütülen “Yapay Ögrenme ile Vokseliçi Tutarsız Hareket(IVIM) Manyetik Rezonans Görüntüleme Nicelikleri Kullanılarak Hepatosellüler Karsinom, Hemanjiyom ve Metastaz Lezyonlarını Ayırt Etme” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklendi.Öğrencimizi ve danışmanını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023