Tıp Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Berna Ateş’in yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Berna Ateş’in yürütücü, Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencimiz Tolga Eroğlu'nun araştırmacı, Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök, Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Ekrem Kırımlı ve Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Şenay’ın danışman olduğu “Miyokardiyal iskemi sürecinde kalp krizinin erken teşhis edilmesi için Kardiyovasküler Çip (Organ-on-a-chip) Tasarımı” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklendi.

Öğrencimizi ve danışmanlarını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 05/03/2020

Son güncelleme tarihi: 04.04.2024