Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantıları-VI gerçekleşti

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü’nde süregelen bilimsel çalışmaları hem Tıp Fakültemizle hem de üniversitemizdeki araştırma merkezleri ile paylaşmak ve disiplinlerarası bilimsel iş birliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantıları’nın altıncısı 24 Mayıs 2022 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşti.Öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Sezerman konuşmacı olarak ağırlandı. Prof. Dr. Sezerman “Multiomik Veri Döneminde Kişileştirilmiş Tıp” başlıklı sunumunu gerçekleştirerek, anabilim dalında yapmış oldukları bilimsel projeler bazında multiomik veriler ve kişileştirilmiş tıp hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Haber Tarihi: 30/05/2022

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023