Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantılar XIV

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü’nde süregelen bilimsel çalışmaları, Tıp Fakültesi geneline yaymak, üniversitemizdeki araştırma merkezleri ile paylaşmak ve disiplinler arası bilimsel iş birliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantıları’nın on dördüncüsü 14 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşti.

30 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantı serisinde bu ay Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Kurt ''Olmayan Bir Solucanla Yaşamak: Delüzyonel Parazitoz Hakkında Her şey" başlıklı sunumunu gerçekleştirerek katılımcıların bu alandaki çalışmalarla ilgili bilgi sahibi olmalarına katkı sağladı.

Haber Tarihi: 17/01/2024

Son güncelleme tarihi: 16.02.2024