Tıp Fakültesi öğrencimiz Tolga Eroğlu’nun yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencimiz Tolga Eroğlu’nun yürütücü, Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü 2021 mezunumuz aynı zamanda Fen Bilimleri Enstitüsü Biyomedikal Mühendisliği Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Berna Ateş’in araştırmacı; Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şahin Şenay, Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök ve Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Kırımlı’nın danışman olduğu “Kalp Krizinin Erken Teşhisinde Kardiyovasküler Çip (Heart-On-A-Chip) Kullanarak Miyokardiyal İskeminin İn Vitro Değerlendirilmesi” başlıklı proje, 2209-A – Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 26/11/2021

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023