Tıp Fakültesi Kampüs Buluşmaları Nisan ayında, İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan’ı ve Açık Radyo Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ömer Madra’yı ağırladı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan’ın katılımı ile 5 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen etkinlikte küresel bir halk sağlığı sorunu olan Tüberküloz konuşuldu.

Açık Radyo Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ömer Madra’nın katılımı ile 19 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen “İklim Krizi ve Radyo Yayıncılığı” başlıklı söyleşide değişen iklim koşullarına yönelik yapılması gerekenler konuşuldu.

Son güncelleme tarihi: 18/04/2019