Harvard T.H. Cham School of Public Nealth MPH Programı öğrencisi olan Dr. Aral Sürmeli, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Tıp Fakültesi 2017 Mezunumuz aynı zamanda Harvard T.H. Cham School of Public Nealth MPH Programı öğrencisi olan Dr. Aral Sürmeli’nin konuk olduğu Kampüs Buluşmaları 10 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşti.

“Halk Sağlığı Ne İşe Yarar? Harvard Halk Sağlığı Okulu ve Programı” başlıklı sunumu ile öğrencilerle bir araya gelen Dr. Sürmeli, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Son güncelleme tarihi: 21/02/2019