Tıp Fakültesi “Kampüs Buluşmaları” başladı

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen “Kampüs Buluşmaları” farklı konu ve konuşmacıları ile bu yıl da devam ediyor. Bu dönem ilk buluşma Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Özbek’in "Nadir Hastalıklar ve Yetim ilaçlar: Bir Toplum Sağlığı Sorunu" ve Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İnci User’in "Bilimin Kaç Metodu Vardır?" başlıklı konuşmaları ile gerçekleşti.Geçen yıl 27 konuşmacının katılımı ile gerçekleşen ve yeni eğitim döneminde de devam eden “Kampüs Buluşmaları” ayda en az 2 kez düzenlenmektedir. İçerik belirlemesinin öğretim üyeleri ve öğrencilerin önerilerine göre şekillenen buluşmalarda; güncel bilimsel konularla birlikte sosyal konulara da yer verilir. Önümüzdeki aylarda Nobel ödülü alan bilimsel konular, İstanbul'un mimari yapıları ve dünya üzerindeki ilginç destinasyonlar üzerine konuşmaların düzenlenmesi planlanıyor.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023