Tıp Fakültesi Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti

Program, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Alanay'ın açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Alanay, Tıp Fakültesi eğitim programının temel özelliklerinden ve farklılıklarından bahsetti. Dekanın konuşmasının ardından törene fakülte mezunları ve üst dönem öğrenciler de katılarak yeni öğrencilere deneyimlerini aktardı.

Programın devamında ise Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni, Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şahin, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve bu yıl Acıbademli olan tıp fakültesi öğrencilerinin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.Dekan tarafından yeni dönem öğrencilerine beyaz önlükleri ve stetoskopları takdim edildi. Tören, öğretim üyeleri ve öğrencilerin toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Haber Tarihi: 30/10/2018

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023