Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti

Tıp Fakültesine yeni başlayan öğrencilerimiz için geleneksel olarak düzenlenen “Beyaz Önlük Giyme Töreni (White Coat Ceremony)” 13 Aralık 2021 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleşti.

Tören, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nadi Bakırcı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından öğrencilerimizin merak ettiği soruları üst dönem öğrencilerimiz ve mezunlarımız cevaplayarak tıp fakültesine yeni başlayan öğrencilere deneyimlerini aktardı.

Pandemi sebebiyle geçen sene yapılamayan törene hazırlık, birinci ve ikinci dönem öğrencileri katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Bakırcı, öğrencilere beyaz önlüklerini ve stetoskoplarını takdim etti. Tören hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.

Haber Tarihi: 13/12/2021

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023