Tıp Fakültesi Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanlarımız yeni yıl yemeğinde bir araya geldi

Tıp Fakültesi Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanlarımız, Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar’ın da katılımıyla 18 Ocak 2020 tarihinde kampüsümüzde gerçekleşen “Yeni Yıl Yemeği”nde bir araya geldi.Yemek öncesi düzenlenen program kapsamında Tıp Fakültesi Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanlarına, Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından 2019-2020 Akademik Yılı Bilgilendirmesi yapıldı. Ardından konuk konuşmacı olarak üniversitemizde ağırladığımız MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, “Araştırmayı Tetikleme” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.Program sonrası Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanlarımız, Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar ile yemekte bir araya geldi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023