Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencimiz Bengisu Karaköse’nin yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Bengisu Karaköse’nin yürütücü, Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Uğur Sezerman’ın danışman, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Biyoistatistik ve Biyoinformatik Doktora Programımızdan Rumeysa Fayetörbay ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Biyoistatistik ve Biyoinformatik Yüksek Lisans Programımızdan Berk Gürdamar’ın araştırmacı olarak yer aldığı “Transkriptom Verisi ile Üçlü Negatif Meme Kanserinin İlaçlara Dirençlik Duyarlılık Durumlarının Mekanizmasının İncelenmesi” başlıklı proje 2209-A – Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.Öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023