Tıp Fakültesi 2022 Mezuniyet Töreni

Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni 1 Temmuz 2022 tarihinde kampüsümüzde gerçekleşti.

Tören, Tıp Fakültesi mezunlarını temsilen dönem birincisi olan Dr. Yusuf Ziya Şahinoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Ardından Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nadi Bakırcı ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin konuşmalarını yaptı.

Tıp Fakültesi’ni birincilik ile tamamlayan Dr. Yusuf Ziya Şahinoğlu’na Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı Mütevelli Heyeti Üyemiz aynı zamanda da Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar tarafından takdim edildi. Tıp Fakültesi ikincisi Dr. İrem Aşkın ve üçüncüsü Dr. Rabab Sadek’e ise Rektörlük Başarı Beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından teslim edildi.

Tüm mezunlar temsili diplomalarını almak üzere sahneye davet edildi. Mezunlarımız, Dekanımız Prof. Dr. Nadi Bakırcı ile birlikte Hekimlik Andı’nı okuyarak hekimliğe ilk adımlarını attı. Tıp Fakültesi 2022 Mezuniyet Töreni, mezunlarımızın keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 04/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023