Tıp Fakültemizin 2021 Mezuniyet Töreni gerçekleşti

Tıp Fakültemizin yedinci dönem mezuniyet töreni 14 Temmuz 2021 tarihinde kampüsümüzde gerçekleşti.

Tören, Tıp Fakültesi mezunlarını temsilen dönem birincisi olan Dr. Müge Yalçın’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nadi Bakırcı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar konuşmalarını yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren mezunlara beratları verildi. Tıp Fakültesi’ni birincilik ile tamamlayan Dr. Müge Yalçın’a başarı beratı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar tarafından takdim edildi. Tıp Fakültesi’ni ikincilik ile tamamlayan Dr. Nur Kakilli ve üçüncülük ile tamamlayan Dr. Betül Piyade’ye Rektörlük Başarı Beratları ise Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından takdim edildi.

Dereceye giren mezunların başarı beratlarının takdiminin ardından tüm mezunlar temsili diplomalarını almak üzere sahneye davet edildi. Mezunlarımız, Dekan Prof. Dr. Nadi Bakırcı ile birlikte Hekimlik Andı’nı okuyarak hekimliğe ilk adımlarını attı.

Tıp Fakültesi 2021 Mezuniyet Töreni, mezunlarımızın keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Haber Tarihi: 09/08/2021

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023