Tikler ve Tourette Sendromu: Nedir? Ne Değildir?

Acıbadem Üniversitesi Toplum ve Psikiyatri Kulübü, Türkiye Tik/Tourette Sendromu Gönüllüleri ve YDY Eğitim, Araştırma, Danışmanlık işbirliğiyle “Tikler ve Tourette Sendromu: Nedir? Ne Değildir?” başlıklı sempozyum, 13 Ocak Çarşamba günü Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.Acıbadem Üniversitesi Toplum ve Psikiyatri Kulübü, Türkiye Tik/Tourette Sendromu Gönüllüleri ve YDY Eğitim, Araştırma, Danışmanlık işbirliğiyle “Tikler ve Tourette Sendromu: Nedir? Ne Değildir?” başlıklı sempozyum, 13 Ocak Çarşamba günü Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Sempozyuma üniversite öğrencileri, hekimler, sağlık çalışanları, Tourette Sendromu tanısı alan bireyler ve yakınları katıldı.Açılış konuşmasını Prof. Dr. Yankı Yazgan'ın yaptığı organizasyonda konunun uzmanları, tıp öğrencileri, Tourette Sendromu tanısı alan bireyler ve yakınları, Tourette Sendromu’nu ve tiklerin hayatımızdaki yerini detaylı bir şekilde anlattı. Katılımcılar da edindikleri bilgilerin ışığında uzmanlara sorular yöneltti. Sempozyum, organizasyon komitesi üyelerinin kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023