Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı yeni öğrencilerine Bölüme Hoş Geldin Acıbademli etkinliği düzenledi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı bu yıl yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerini 19 Ekim tarihinde düzenlediği “Bölüme Hoş Geldin Acıbademli” etkinliğiyle karşıladı. Üniversitemize yeni başlayan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerinin akademik kadro ve üst sınıflar ile tanışmasını ve üniversite yaşamına adapte olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Doç. Dr. Hakan Özveri, Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Aytül Yavuz Yılmaz, Prof. Dr. Gülfer Bektaş, Öğretim Görevlisi Tülay Aytekin Aktaş, Öğretim Görevlisi Hülya Karbinar, Uzman Eğitmen Beyza Köse ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023