Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İBB Sağlık Daire Başkanlığı, Kadın ve Aile Sağlığı Eğitim Hizmetleri’nin işbirliğiyle düzenlenen seminer dizisinde önemli konuşmacılar Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde ağırlandı.

"Kaygı ile Baş Etme Yolları" adlı seminer için Uzm. Klinik Psikolog Derya Yalçınkaya 5 Nisan 2017 Çarşamba günü katılımcılarla bir araya geldi.

Seminerde kaygı nedir, kaygı bozukluğunun belirtileri nelerdir, kaygı bozukluğunda bedensel yakınmalar ve buna eşlik eden olumsuz düşünceler nelerdir, kaygıyı nasıl giderebiliriz? gibi sorulara cevap verildi. Seminer soru-cevap ile sona erdi.

“Öfke Kontrolü” adlı seminer için Uzm. Klinik Psikolog Zehra Dural 12 Nisan 2017 Çarşamba günü katılımcılarla bir araya geldi.

Seminerde öfke nedir, öfkeyi kontrol etme yolları nelerdir, nefes kontrolü ile sakinleşilir mi? gibi konulardan bahsedildi. Seminer soru-cevap ile sona erdi.

Nisan ayında gerçekleşen son seminerin konusu “Stresle Baş Etme Yolları”. Bu seminer için Uzm. Klinik Psikolog Yücel Sirkeci 26 Nisan 2017 Çarşamban günü katılımcılarla bir araya geldi.

Seminerde stres nedir, stresin belirtileri, stres kaynakları, stresin olumlu etkileri, olumsuz stres, örgütsel stres kaynakları kişisel stres yönetimi gibi konulardan söz edildi. Seminer soru-cevap ile sona erdi.

Son güncelleme tarihi: 05/09/2019