Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Türk İşaret Dili Eğitimi (Temel Seviye)” başladı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile hazırlanan Türk İşaret Dili Eğitimi (Temel Seviye) her yıl olduğu gibi bu yıl da işaret dili öğrenmek isteyen öğrencileri bir araya getirdi.

3 Mart-5 Mayıs 2017 tarihleri arasından yapılan eğitimler sonrası yapılan sınavda başarılı olan katılımcılar, katılım belgesi almaya hak kazanacak.

Son güncelleme tarihi: 12/09/2019