Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı “2020-2021 Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Toplantısı”nın ilki gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (TDS) Programımızın düzenlediği 2020-2021 Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Toplantısı’nın birincisi zoom üzerinden çevrimiçi olarak, Programın Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Aytül Yavuz’un başkanlığında, TDS 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin ve Program Uzman Eğitmeni Beyza Köse’nin katılımıyla gerçekleşti.Danışmanlık toplantısında 2020-2021 Bahar Döneminde günümüz pandemi koşullarındaki ders programları bilgilendirmesi ve uygulama derslerinin nasıl olacağı, yönetmelikler, devam-devamsızlık durumları ve takibi, ders ekle-bırak haftası, seçmeli dersler, mail kontrolleri, ders işlenirken KVKK önemi ve kuralları, Yaz Stajları konu başlıklarında bilgilendirme yapıldı. Bahar dönemi boyunca her ayın ilk haftası “Akademik Danışmanlık Toplantısı” yapılması ve bir sonraki toplantıya Kariyer Merkezi sorumlusunun davet edilmesi de kararlaştırıldı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023