Temel İnsan Anatomisi e-Kitabı gözden geçirilmiş 2. baskısıyla Akademik Arşivimizde ücretsiz olarak yayınlandı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimiz tarafından kolay anlaşılır bir dille yazılan 200’den fazla görselin yer aldığı kitap, Üniversitemiz ders programlarıyla uyumlu konular içeriyor.Soru-cevap formatında hazırlanan metinlerin yanı sıra her bölümün sonunda örnek soruların da yer aldığı kitap Eczacılık, Sağlık Bilimleri Fakülteleri'ne bağlı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik Bölümleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na bağlı programlarda eğitim gören ve anatomi dersi alan tüm öğrenciler için uygun bir kaynaktır.Temel İnsan Anatomisi e-Kitabına ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023