Acıbadem Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri 2020

Acıbadem Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri 2020Acıbadem Üniversitesi Aday Öğrenci web sayfası için tıklayınTanıtım ve Tercih Dönemi boyunca Kerem Aydınlar Kampüsü’nü ziyaret ederek üniversitemizin akademik kadrosundan bölümler hakkında bilgi alabilir, tercihlerinizle ilgili rehber öğretmenlerimizden danışmanlık desteği alabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerimiz eşliğinde kampüs turu yapabilirsiniz.Kampüsümüzü ziyaret edemeyen aday öğrencilerimiz ise web sitemizde yer alan kayıt formunu doldurarak ACU Aday Online Platformuna katılabilir, bu platformda online olarak akademisyenlerimiz ile bir araya gelerek bölümler hakkında bilgi edinebilir; web sitemizde yer alan kampüs turu ile üniversitemizi gezebilirsiniz. * Tanıtım ve Tercih Günlerine katılmak için rezervasyon yaptırmaya gerek yoktur.Aday öğrenciler ve ailelerini hafta sonları ve bayram günleri dahil olmak üzere 08:30-18:00 saatleri arasında Kerem Aydınlar Kampüsü’ne bekliyoruz.Yer: Kerem Aydınlar KampüsüSaat: 08:30-18:00Tanıtım ve Tercih Günleri Yüz Yüze Program Akışı:Fakülte/Meslek Yüksekokulu Tanıtım Oturumları:Tanıtım oturumlarından öğretim elemanlarımızdan bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.Fakülte ve MYOYüz Yüze Oturum SaatleriYüz Yüze OturumlarTıp Fakültesi10:00-11:0012:00-13:0013:00-14:0015:00-16:00Tıp Fakültesi oturum saatleri dışında da, üniversite hakkında genel bilgilendirme (burslar, öğrenim ücretleri…vb. koşullar ile ilgili) Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca her gün  08:30-18:00 saatleri arasında Aday Bilgilendirme Merkezi’ndeki görevli danışmanlar tarafından yapılacaktır.Eczacılık Fakültesi Sağlık Bilimleri FakültesiFen Edebiyat Fakültesi08:30-18:00 Mühendislik FakültesiMühendislik Fakültesi Atölye ÇalışmasıPazartesi – Çarşamba – Cuma13:00-14:00 saatleri arasındaAtölye çalışması dışında Tıp Mühendisliği Bölümü hakkında bilgilendirme tanıtım tercih günlerimiz boyunca her gün 08:30-18:00 saatleri arasında bölüm hocalarımız ve Aday Bilgilendirme Merkezi danışmanlarımız tarafından yapılacaktır.Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluMeslek Yüksekokulu08:30-18:00 Tanıtım ve Tercih Günleri ACU Aday Online Platform Program Akışı:Tıp FakültesiACU Aday Online Platform üzerindenFakülte ve Yüksekokul akademisyenleri ile Online canlı görüşmek isteyen aday öğrencilerin web sitemizde yer alan kayıt formunu doldurması gerekmektedir. Kayıt yaptıran öğrencilere gün ve tarih bilgisi bizim tarafımızdan verilecek olup ID ve şifre SMS olarak gönderilecektir.Eczacılık FakültesiSağlık Bilimleri FakültesiFen-Edebiyat FakültesiMühendislik FakültesiSağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluMeslek YüksekokuluACU Aday Online Platform Görüntülü Görüşme Kayıt Formu için TıklayınAday Bilgilendirme MerkeziAday Bilgilendirme Merkezi’ndeki görevli danışmanlardan Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca 08:30-18:00 saatleri arası her gün üniversitemiz hakkında genel bilgi edinebilirsiniz.Tercih Danışma MerkeziTercihlerinizle ilgili sorularınız için uzman rehber öğretmenlerimizden ücretsiz Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca 08:30-18:00 saatleri arası her gün ücretsiz "Tercih Danışmanlığı" hizmeti alabilirsiniz.Sor Cevaplayalım / Çağrı MerkeziAşağıda belirtilen iletişim numarasından Çağrı Merkezi görevli danışmanlarına ulaşabilir, üniversitemiz hakkında merak ettiğiniz soruları danışmalarımıza sorabilirsiniz.Çağrı Merkezi: 0216 500 44 44Ulaşım:Metroyla Üniversiteye Ulaşım;İstanbul Anadolu yakasındaki Kadıköy – Kartal metrosunu kullanarak; Kozyatağı İstasyonu’nda inilir, Hal çıkışından çıkılır ve Kayışdağı caddesi istikametine doğru yürüyerek Acıbadem Üniversitesine ulaşılır. Eğitim ve öğretim dönemi içerisinde, hafta içinde metro durağı (Kozyatağı istasyonu Hal çıkışı önü) ile kampüs arasında hizmet veren ücretsiz servis kullanılarak üniversiteye ulaşılabilir.Otobüsle Üniversiteye Ulaşım;Kadıköy rıhtımdan 19K, 19Y, 19V, 19S, 19T, 14A, Üsküdar’dan 11T, 320A otobüslerini kullanarak “Acıbadem Üniversitesi” durağında inip Acıbadem Üniversitesi’ne ulaşım kolayca sağlanmaktadır. Güncel bilgiler için http://www.iett.gov.tr internet sitesinden bilgi edinebilirsiniz.Arabayla Üniversiteye Ulaşım;Maltepe – Kadıköy istikametinde D100 (E5) otoyolundan Hal-Ataşehir sapağından dönülür. Yan yoldan Hal yolu takip edilerek Kayışdağı Caddesi’ne sağa dönülür. 2 km. sonra Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.Kadıköy – Maltepe istikametinde D100 (E5) otoyolundan Ümraniye-Ataşehir-Hal sapağından dönülür. 700 metre sonra Göztepe sapağını geçtikten sonra sağa Hal-Ataşehir yoluna dönülür. Işıklardan sola Hal yoluna dönülür. 400 metre sonra sağa doğru Kayışdağı Caddesi’ne girilir. 2 km. sonra Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.*Kozyatağı Metro Durağı çıkışındaki ücretsiz ring servislerimizden yararlanabilirsiniz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023