Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Yaşlı Bakımevinde Yılbaşı Etkinliği

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Acil ve İlk Yardım, Odyometri, Podoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Ağız ve Diş Sağlığı Programları öğretim üyeleri ile öğrencileri, İstanbul Darülaceze Kayışdağı Şube Müdürlüğü iş birliğinde anlamlı bir organizasyona imza attılar. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında genç nesil ile yaşlı bakım evinde yaşam süren bireyleri bir araya getirerek yeni yılı kutlamak amacıyla 26 Aralık tarihinde “Yaşlı Bakım Evinde Yılbaşı Etkinliği” 60 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Gönüllü katılım sağlayan bölüm hocalarımız ve öğrencilerimiz, bakım evindeki bireylerle vakit geçirerek ve onlara hediyeler takdim ederek yılbaşı kutlamalarını gerçekleştirdiler.

Haber Tarihi: 27/12/2022

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024