Sosyal Bilimler Enstitüsü Oryantasyon Toplantısı gerçekleşti

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı 7 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

Üniversitemizi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nü tanıtmak, karşılıklı ihtiyaçları anlamak, bu ihtiyaçları hizmet geliştirme kapsamında değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda; enstitümüz bu sene aramıza yeni katılan lisansüstü öğrencilerimizin bu alanı seçme motivasyonlarını ve hangi konularda araştırma yürütmek istediklerini ana hatlarıyla dinledi.

Toplantı Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman ve Sosyal Bilimleri Enstitü yetkilisi Yağmur Kalafatoğlu tarafından Sosyal Bilimleri Enstitüsü’nün işlem ve takip süreçlerini anlatan sunumun gerçekleşmesiyle sona erdi.

Haber Tarihi: 04/11/2022

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024