Skolyoz Araştırma Derneği (Scoliosis Research Society (SRS)) Üyeleri Acıbadem Üniversitesi’ni ziyaret etti

Program dernek üyesi 45 yaş altı cerrahların omurga cerrahisinin duayen bir ismin liderliğinde bir ay boyunca dünyadaki önemli omurga merkezlerini gezerek tecrübe ve bilgi paylaşımı yapılmasını amaçlıyor. Bu yıl ABD’den seçilen 3 omurga cerrahı Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi Omurga Sağlığı Merkezi’nin aralarında yer aldığı Avrupa’daki 6 merkeze ziyaret gerçekleştirdi.Üyeler, aynı programa 2004 yılında seçilen Prof. Dr. Ahmet Alanay’ın konuğu olarak Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde yer alan Klinik Simülasyon ve İleri Düzey Endoskopik-Robotik Cerrahi Eğitim Merkezi- CASE ve Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi’ni ziyaret etti.Üyeler, Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi’ndeki hekimler ve Omurga Sağlığı Merkezi Çalışma Grubu’nda yer alan öğrencilerle bir araya geldi. Grup, canlı bir ameliyat gösterimi ile bilimsel sunum ve vaka tartışmaları gerçekleştirdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023