“Ulusal Sağlık Programları” başlıklı 5. Sektör Buluşmaları gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 5. Sektör Buluşmaları “Ulusal Sağlık Programları” başlığı ile 31 Mart 2017 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.Başkanlığını Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün yaptığı panele; Merkezin Danışma Kurulu üyeleri İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Bekir Keskinkılıç ile Novartis Sağlık Sistemleri Direktörü Dr. Bakhuti Shengelia, Deloitte Belçika Sağlık Ekonomisi Danışmanı Dr. Ömer Saka konuşmacı olarak katıldı.Panelde, ulusal bir sağlık programının hazırlanması konusu, göz sağlığı örneği üzerinden ele alındı. Konu bu bağlamda kamu, özel ve akademisyen bakış açıları ile değerlendirildi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023