Sağlık Yönetimi Bölümü Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrencilerine “Tanışma Çayı” etkinliği düzenledi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü bu yıl yeni başlayan öğrencilerini, üst sınıflardaki öğrencileri ile tanıştırmak ve iletişim bağlarını güçlendirmek amacıyla 2 Kasım tarihinde “Tanışma Çayı” etkinliğini düzenledi. Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerin Sağlık Yönetimi Bölümü akademik kadro, diğer bölüm öğrencileri ile tanışmasını sağlamak ve üniversite yaşamına adapte olmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Çimen, Prof. Dr. Gülfer Bektaş, Dr. Öğr. Üyesi Berna Eren, Öğr. Gör. Emre Güvey, Bölüm Asistanları Ecenur Aydemir ve Ahmet Can Küçükkurt’un katılımı ile karşılıklı bilgilendirici ve keyifli bir şekilde gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023