Sağlık Yönetimi Kulübü’nden “İlaç Sektöründe Pazarlama: Deneyim Paylaşımı”

Sağlık Yönetimi Kulübü 2019 güz dönemi ilk etkinliği “İlaç Sektöründe Pazarlama: Deneyim Paylaşımı” konulu söyleşi 10 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşti.Etkinlik kapsamında kulüp Abdi İbrahim İlaç firmasından geçen sene emekli olan Pazarlama ve Satış Direktörü Polat Cengiz Kıyılar’ı ağırladı.Söyleşi, Sağlık Yönetimi Kulübü Sekreteri Nilüfer Uytun’un hoş geldiniz konuşması sonrası, başta sağlık yönetimi bölümü öğrencileri olmak üzere fakültemizin ve üniversitemizin farklı bölüm öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.Türkiye’nin önde gelen ilaç firmasında geçirmiş olduğu 22 yıllık tecrübelerini ve önerilerini bizlerle paylaşan Kıyılar, eğitimin ve dil bilgisinin gereğinden bahsetti. Pazarlama ve Satış’ın iki farklı dinamik olduğunu açıklayan Kıyılar birleşme noktalarının iletişim gücü olduğunu vurguladı.Her insanın bir hobisinin olması gerekliliğine de dikkat çeken Kıyılar, genç kuşağın dinamik yapısından ilham alınabileceğini belirterek konuşmasına soru cevap kısmı ile son verdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023