Sağlık Yönetimi Kulübümüzün Sağlıkta Değişimi Anlamak ve Yönetmek konulu söyleşisi Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar’ın katılımıyla gerçekleşti

Sağlık Yönetimi Kulübü’nün 15 Kasım tarihinde Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı ağırladığı etkinlik, başta Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri ve bölüm hocaları olmak üzere üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrencilerin, akademik ve idari tüm davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Sağlıkta yaşanan değişim sürecinin yönetimi hakkında, kendi deneyim ve çalışmalarından örnekler vererek güncel paylaşımlarda bulunan Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Sağlık Grubu’nun kuruluşu, gelişmesi ve uluslararası bir sağlık markası olma öyküsünü, sağlık sektörünün geleceğine dair beklenti ve tavsiyelerini paylaştı.

Aydınlar, günümüzde çalışma hayatının her alanında olduğu gibi sağlık yönetimi alanında da değişim ve yeniliklerin yaşandığını, özellikle genç kuşağın kariyer hedef ve beklentilerinin göz önüne alınmasının önemini, başarı için, vazgeçmeden, her zaman en iyi ve en kaliteli olmak için de çok çalışmanın gerekliliğini vurguladı.

Etkinliğe davet edilen, Sağlık Yönetimi Kulübü’nün kuruluşundan itibaren başkanlık görevi yapmış mezun öğrencileri Çağıl Meriç, Kübra Kanatlı, Doruk Aksoy, Ebra Nur Ölmez ve Kaan Tokat’a teşekkür plaketi verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinlik sona erdi.

Haber Tarihi: 25/11/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023