Sağlık Yönetimi Kulübümüz Nisan ayında da önemli konuşmacıları ağırladı

“Sağlıkta Neler Oluyor!”

Sağlık Yönetimi Kulübümüzün bahar dönemi etkinliklerinin dördüncüsü “Sağlıkta Neler Oluyor!” konulu söyleşi Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Genel Başkanı Dr. Reşat Bahat’ın katılımıyla 2 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti.

Sağlık Yönetimi Kulübü Üyesi Elif Demet Palasoğlu'nun hoş geldiniz konuşması sonrası başlayan söyleşide Bahat, sunumuyla katılımcılarla değerli bilgiler paylaştı.

Olması gereken ve şuan mevcut olan sağlık verilerini paylaşarak sağlık alanında ki gerçekleri anlatarak çarpıcı bilgiler veren Bahat, günümüz koşulları gereği insanların tek meslek ile yetinmeyeceklerini söyledi. “

Sağlık Haberciliğinde Neler Oluyor?”

Sağlık Yönetimi Kulübümüzün bahar dönemi etkinliklerinin altıncısı “Sağlık Haberciliğinde Neler Oluyor” konulu söyleşi Sağlık Muhabiri Esra Kazancıbaşı Öztekin katılımıyla 16 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti.

Sağlık Yönetimi Kulübü Üyesi Didem Kaya’nın hoş geldiniz konuşması sonrası başlayan söyleşide Öztekin, sağlık haberciliği hakkında katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı. “Sağlık muhabirliğinin geçmişten günümüze gelişimi nedir?” sorusu ile söyleşisine başlayan Öztekin doğru sağlık bilgilerine ulaşmanın önemini vurguladı. Sağlık alanında yapılan her haberin çok önemli olduğunu eğer haber doğru değilse bir insanın hayatını olumsuz yönde etkileyebileceğinden bahseden Öztekin, gerçek sağlık muhabirlerinin toplum sağlığının sigortası olduğuna değindi.

Öğrencilerin soru ve katkılarıyla sunumunu tamamlarken öğrencilerden gelen talep üzerine toplu hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi.

Haber Tarihi: 17/04/2019

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023