Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü Acıbadem Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri Direktörü ve Acıbadem Bakırköy Hastanesi Direktörü Serpil Sarıaydın ve Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları ve İşe Alım Müdürü Fikri Kiper’i ağırladı.

Acıbadem Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri Direktörü ve Acıbadem Bakırköy Hastanesi Direktörü Serpil Sarıaydın’ın katılımıyla gerçekleşene “Sağlıkta Kolektif Bilinç” adlı söyleşisi 6 Aralık 2016’da gerçekleşti. Sarıaydın, öğrencilikten yöneticiliğe geçiş sürecini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları ve İşe Alım Müdürü Fikri Kiper’in “İş Görüşmelerinde Fark Yaratmak” adlı söyleşisi 20 Aralık 2016’da gerçekleşti. Kiper, söyleşide “İş görüşmelerinde nasıl davranılmalı? Nelere dikkat etmeli?” sorularını, olumsuz özgeçmiş örnekleriyle aktardı. Kiper dinleyicilere iş görüşmelerinde pozitif anlamda iz bırakmak isteyen her adayın dikkat etmesi gereken hususları anlattı.

Son güncelleme tarihi: 11/10/2019