Ana içeriğe atla

Sağlık Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri 2018 İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı Projesi’ne katıldı

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Acıbadem Sağlık Grubu, Acıbadem Üniversitesi ve danışman firma işbirliği ile İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı Projesi kapsamında çalışmaya başladı.

Öğrenciler, mezun olmalarına 3 ay kala Acıbadem Sağlık Grubu kadrolarında iş hayatına hazırlanma ve mezun olunca çalışmak istedikleri bölümlerde henüz mezun olmadan görev alma fırsatı buldu.

Öğrencilere proje ile ilgili bilgilendirme, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Haluk Özsarı, Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Direktör Yardımcısı Fikri Kiper ve danışman firma Proje Yöneticisi Cihat Demirtaş tarafından yapıldı. Bilgilendirme sunumu sonrasında her bir öğrenci ile birebir görüşülerek çalışmak istedikleri bölümler beraberce belirlendi. Haftanın hangi günlerinde ve kaç saat çalışacakları kararı yine öğrenciler tarafından alındı.19 Mart 2018 tarihinde sözleşmeler karşılıklı imzalandıktan sonra 21 Mart 2018 tarihinden itibaren başlayan proje 3 ay sürecek ve proje sonrasında öğrenciler, bölümlerdeki kadro ihtiyacına göre görevlerine devam etme fırsatı bulacaklar.

Haber Tarihi: 22/03/2018

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023