Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Dr. Demet Dinç’in ERASMUS+ SPORT proje başarısı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Dr. Demet Dinç’in üniversitemiz adına yürütücüsü olduğu "European Football Concussion Awareness, Prevention and Management Model - REFORM" başlıklı proje ERASMUS+ SPORT tarafından desteklenmeye hak kazandı.

European Football Concussion Awareness, Prevention and Management Model – REFORM; uluslararası proje partnerleri olan Norveç Tromsø Üniversitesi, Almanya Saarlandes Üniversitesi, Hırvatistan Futbol Federasyonu, Norveç Futbol Federasyonu, Almanya Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu ortaklığında yürütülecek.

Akademisyenimizi ve proje ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 03/01/2024

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024