Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun 2021 Mezuniyet Töreni gerçekleşti

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 4 Eylül 2021 tarihinde iki oturum şeklinde üniversitemizde gerçekleşti.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Olcay Çizmeli’nin açılış konuşması ile başlayan törende, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Atiye Kadan da mezunları temsilen -törene katılamaması sebebiyle- konuşmasını video göndererek katılımcılar ile paylaştı.

Törende, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ikincisi Eda Gül Kütük ve üçüncüsü Gökay Şarlak’a başarı beratları Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar ile Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından takdim edildi.

Müdürümüz tarafından program birincilerine başarı beratları ve tüm mezunlarımıza da temsili diplomaları teslim edildi. Ardından meslek andının okunması ve kep atma ile tören tamamlandı.

Haber Tarihi: 09/09/2021

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023