Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli’nin ve Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Erkin Arıbal’ın editörlüğünü yaptığı “Meme Radyolojisi İnceleme Teknikleri” kitabı yayımlandı

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli’nin, Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Erkin Arıbal’ın editörlüğünü yaptığı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Uzm. Eğt. Özge Kovan’ın da bölüm yazarı olarak katkı sağladığı “Meme Radyolojisi İnceleme Teknikleri” adlı kitap Dünya Tıp Kitabevi tarafından yayımlandı.

Meme radyolojisi uygulayacak teknisyenlere rehberlik ederken aynı zamanda radyoloji asistanları ve uzmanlarına yol gösterici bir kaynak olması hedeflenen bu kitap, meme radyolojisinde kullanılan tüm modalitelerin çekim teknikleri ve bu tekniklerin fiziksel prensipleriyle ilgili kapsamlı bilgiler sunmaktadır.

Kitabın yayımlanmasında emeği geçen öğretim üyelerimizi ve eğitmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 28/03/2024

Son güncelleme tarihi: 01.04.2024