Ana içeriğe atla

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023 Mezuniyet Töreni

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2023 tarihinde üç oturum olarak üniversitemizde gerçekleşti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güldal Süyen’in açılış konuşmaları ile başlayan törenlerde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Şükran Sayın, yüksekokulu temsilen konuşmasını yaptı.

Törende, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu birincilik ile tamamlayan Şükran Sayın’a Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı, Mütevelli Heyeti Üyemiz ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar tarafından takdim edildi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ikincisi Fatmana Gürkan ve üçüncüsü Esma Beyza İstek’e, Rektörlük Başarı Beratları, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güldal Süyen, Prof. Dr. İrfan Güney ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli tarafından takdim edildi.

Törende, dereceye giren program birincisi mezunlarımıza da başarı beratları Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar, Mütevelli Heyeti Üyemiz ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli tarafından takdim edildi.

Prof. Dr. Çizmeli’nin mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim etmesinin ardından meslek andının okunması ve kep atma ile törenler tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 22/06/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024