Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022 Mezuniyet Töreni

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 2 Temmuz 2022 tarihinde üç oturum olarak üniversitemizde gerçekleşti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan Güney’in açılış konuşmaları ile başlayan törenlerde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Cenk Vasıf Gürdal yüksekokulu temsilen konuşmasını yaptı.Törende, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Cenk Vasıf Gürdal, ikincisi Sevim Eryiğit ve üçüncüsü Kağan Kafaloğlu’na Rektörlük Başarı Beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güldal Süyen, Prof. Dr. İrfan Güney ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli tarafından takdim edildi.

Prof. Dr. Çizmeli, program birincilerine başarı beratlarını ve tüm mezunlarımıza da temsili diplomalarını teslim etti. Ardından meslek andının okunması ve kep atma ile törenler tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 05/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023