Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programımız, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 30.09.2026 tarihine kadar geçerli olmak üzere 5 yıl süreyle akredite edildi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Eğitiminin Akreditasyon Süreci için Yükseköğretim Kurul Başkanlığı tarafından yetkilendirmiş olan Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’nin akreditasyon belgesi; Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans eğitim programının ulusal ve evrensel ölçütler uyarınca beklenen amaçları gerçekleştirebilmesi için gerekli olan başarı ve kalite standartlarını karşıladığını göstermektedir.

Akreditaston Ekibi

Dr. Öğr. Üyesi Nuray ALACA