Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Lisans Programı (Türkçe) Yeniden Akredite Oldu

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Lisans Programımız (Türkçe), Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 30.09.2026 tarihine kadar geçerli olmak üzere 2 yıl süreyle yeniden akredite edildi.

Beslenme ve Diyetetik Lisans Eğitiminin Akreditasyon Süreci için Yükseköğretim Kurul Başkanlığı tarafından yetkilendirmiş olan Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’nin akreditasyon belgesi; Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Lisans eğitim programının ulusal ve evrensel ölçütler uyarınca beklenen amaçları gerçekleştirebilmesi için gerekli olan başarı ve kalite standartlarını karşıladığını göstermektedir.

Akreditasyon Ekibi

• Prof. Dr. Murat Baş