Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022 Mezuniyet Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Törenleri 29 Haziran 2022 tarihinde iki oturum olarak üniversitemizde gerçekleşti. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Murat Baş’ın açılış konuşması ile başlayan törenlerde, fakülte birincisi Zeynep Acar fakülteyi temsilen konuşmasını yaptı. Acar’a Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar tarafından takdim edildi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü birincisi Beyzanur Dalgıç, Hemşirelik Bölümü birincisi Ayşe Kulak, Beslenme ve Diyetetik Bölümü birincisi Zeynep Acar ve Sağlık Yönetimi Bölümü birincisi Ülkü Ceren Albayrak’a Rektörlük Başarı Beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından teslim edildi. Bölümlerin ikinci ve üçüncülerine Rektörlük Başarı Beratları ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güldal Süyen ve bölüm başkanları tarafından takdim edildi.

Tüm mezunlarımıza temsili diplomaları teslim edildikten sonra meslek antlarının okunması ve kep atma ile törenler tamamlandı. Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz. Sağlık Bilimleri Fakültesine ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 29/06/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023