Ana içeriğe atla

Sağlık Bilimleri Fakültemizin 2021 Mezuniyet Töreni gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi Bölümlerimizin mezuniyet törenleri 27-28 Temmuz 2021 tarihlerinde üniversitemizde gerçekleşti.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Baş’ın açılış konuşmaları ile başlayan törenlerde, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nuray Alaca, Hemşirelik Bölümü Başkan Vekili Prof. Dr. Vesile Ünver ve Sağlık Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mesut Çimen konuşmaları ile mezunlarımıza profesyonel hayatlarında başarılar diledi.

Fakülte ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü birincisi Yağmur Küçük, Beslenme ve Diyetetik Bölümü birincisi Gizem Tursun, Hemşirelik Bölümü birincisi Yağmur İşit ve Sağlık Yönetimi Bölümü birincisi Aslıhan Taşpınar da bölümlerini temsilen konuşmalarını yaptı.

Törenlerde, bölümlerinde ilk üç dereceye giren mezunlarımıza başarı beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zeynep Güven tarafından takdim edildi.

Bölüm Başkanlarımız tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim etti. Ardından meslek antlarının okunması ve kep atma ile törenler tamamlandı.

Haber Tarihi: 03/09/2021

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023