Sağlık Bilimleri Enstitüsü ORPHEUS Değerlendirme Sertifikasını aldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü “ORPHEUS/AMSE Doktora Eğitimi için İyi Uygulamalar" tavsiyelerine uyum değerlendirmesi kapsamında ORPHEUS Değerlendirme Sertifikasını 25 Ekim 2021 tarihinde aldı.ORPHEUS (Organisation of PhD in Biomedicine and Health Sciences European System), Biyotıp ve Sağlık Bilimlerinde yürütülen doktora eğitiminde temel standartları ve iyi uygulamaları geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı hedefleyen, doktora programlarından mezun olanların sahip olacakları yeterliliklerin standartlarını yükseltmeyi amaçlayan, yükseköğrenim kurum temsilcilerinden oluşan uluslararası bir organizasyondur. Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 29 Mayıs 2017 tarihinden beri Avrupa Biyotıp ve Sağlık Bilimlerinde Doktora Organizasyonu-ORPHEUS programı üyesidir.ORPHEUS web sitesine erişmek için tıklayın.

Haber Tarihi: 01/01/2022

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023