Ana içeriğe atla

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Programı öğrencilerimize Burs Desteği

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özge Can ve Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Tanıl Kocagöz’ün danışmanlıklarını yaptığı; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Doktora Programı öğrencilerimiz Betül Zehra Temur ve Esma Aybakan, doktora tez çalışmalarını TÜBİTAK 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı kapsamında Amerika'da bulunan Carnegie Mellon Üniversitesi'nde sürdürmeye hak kazandı.

 

Image

 

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Özge Can, Prof. Dr. Vasıf Hasırcı ve Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök Özatay’ın danışmanlıklarını yaptığı Medikal Biyoteknoloji ve Biyomedikal Mühendisliği Yüksek Lisans Programı öğrencilerimiz Nurdan Çam, Rabia Güner ve Tuğçe Doğruel, akademik çalışmalarına devam etmek için Cleveland State University'nin Cleveland Clinic ile ortaklaşa yürüttüğü prestijli Uygulamalı Biyomedikal Mühendisliği Doktora Programına tam burslu olarak kabul edildi.

 

2

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Özge Can ve Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök Özatay’ın danışmanlığını yaptığı Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Seray Şahsuvar, doktora çalışmalarını Frankfurt’ta bulunan Goethe Üniversitesi’nde Max Planck Araştırma Okulu Moleküler Organ Biyolojisi Programı kapsamında tam burslu olarak yapmaya hak kazandı.

3

 

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 09/08/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024