Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Didem Karakaş Zeybek’in projesine TÜBİTAK desteği

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Didem Karakaş Zeybek’in yürütücü, Pankreas Kanseri Araştırma Merkezi’nden Dr. Hande Süer’in ve Hitit Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Beşikçioğlu’nun araştırmacı, Pankreas Kanseri Araştırma Merkezi’nden Prof. Dr. Güralp Onur Ceylan’ın ve Münih Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ekin Demir’in danışman olduğu “Pankreas Kanseri Gelişim Sürecinde Stellat Hücreleri ve Schwann Hücreleri Arasındaki Parakrin Etkileşimin Araştırılması ve Bu Etkileşimde Rol Alan Moleküllerin Belirlenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK ARDEB 1001 Kimya Biyoloji Araştırma Destek Grubu kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyemizi ve ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 06/02/2024

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024