Rehabilitasyonda Omuz Omuza Sempozyumu gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa iş birliğiyle 29 Mayıs 2021 tarihinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Ortopedi” temalı Rehabilitasyonda Omuz Omuza Sempozyumu çevrim içi olarak gerçekleşti.Etkinlik kapsamında omuz patolojilerini ve rehabilitasyonu birçok yönden ele alınıp tartışıldı. Ayrıca etkinlikte Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nuray Alaca, Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Dr. Hande Kaba, Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Elif Esma Safran, Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Omuz ve Dirsek Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ata Can Atalar, İstanbul Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Derya Çelik, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ali Erşen, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Fatih Güven, İstanbul Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yıldız Akbaba, İstanbul Üniversitesi Arş. Gör. Zeynal Yasacı, Omuz Cerrahisi Kurul Başkanı Prof. Dr. Nuri Aydın, Hacettepe Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. İrem Düzgün, Hacettepe Üniversitesi Doç. Dr. Elif Turgut, Hacettepe Üniversitesi Arş. Gör. Serdar Demirci, Hacettepe Üniversitesi Arş. Gör. Taha Yıldız, Koç Üniversitesi Prof. Dr. Mehmet Demirhan, Koç Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. İlker Eren ve Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Öğr. Gör. Prof. Dr. Kerem Bilsel konuşmacı olarak yer aldı.

Haber Tarihi: 29/05/2021

Son güncelleme tarihi: 27.11.2023