Erasmus Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus Litvanya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ndeydi

Erasmus Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında bölümümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus 07-11 Eylül 2015 tarihleri arasında Litvanya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ndeydi.Kaunas’ta ziyaret ettiği Litvanya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin Hemşirelik Bölüm Başkanı ve öğretim üyeleri ile bir araya gelen öğretim üyemiz; mevcut ders programları, hemşirelik eğitimi ve klinik uygulama alanları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi ve öğrencilerine Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus tarafından “Türkiye’de Evde Bakım Hizmetleri” konulu bir seminer verildi. Acıbadem Üniversitesi tanıtım videosunun da paylaşıldığı toplantıda sunumlar büyük bir ilgi ile izlendi.Başarılı bir etkileşimin gerçekleştiği bu program kapsamında, karşılıklı olarak verimli bir program olduğu belirlendi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.11.2023