Radyoterapi Programı’ndan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: İyilik Peşinde Koşuyoruz

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Programı, 6 Kasım tarihinde gerçekleşen N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nda kanser tedavisi gören çocuklar ve Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) için iyilik peşinde koştu. Kanser tedavisi gören çocukların ve ailelerinin sosyo-ekonomik olarak yaşadıkları sorunlara destek olmak, temel ihtiyaçlarını karşılayarak tıbbi tedavi sürecine odaklanmalarını hedeflemek ve çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla gerçekleşen etkinlik; Acıbadem Altunizade, Ataşehir ve Atakent Hastanelerimizin Radyasyon Onkolojisi Bölümlerinin iş birliğinde gerçekleşti. Sosyal sorumluluk projesine çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci, uzman hekim katılım sağladı ve her bir adımla KAÇUV’un İstanbul M-2022-KAÇUV-Umutlu Kutular Projesi’ne destek verildi.

Haber Tarihi: 14/12/2022

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024